Hvad er bedre, glasflaske eller plastikflaske

★Fordele og ulemper ved plastikflasker
fordel
1. Sammenlignet med glasprodukter har plastflasker lille densitet, let vægt, justerbar gennemsigtighed, er ikke lette at bryde, er praktiske til opbevaring og transport og er bekvemme for forbrugerne at bære.2. Plastflasken har god korrosionsbestandighed, syre- og alkalibestandighed, slagfasthed, høj mekanisk styrke, let støbning og lavt produktionstab.3. Plastprodukter er nemme at farve, og farver kan justeres efter behov, hvilket er lettere at opfylde kravene til emballagedesign.4. Sammenlignet med glasflasker vil prisen på plastikflasker være relativt lav.
mangel
1. Plastmaterialer er lette at reagere med kosmetik og forårsager kosmetiske forringelser.2. Plastflasken er let at bære statisk elektricitet, og overfladen er let at blive forurenet.3. Plastemballagebeholdere er ikke miljøvenlige, og kassering vil forårsage miljøforurening.4. Plastemballagebeholdere ser relativt billige ud som helhed og er ikke egnede til high-end linjer.

★ Fordele og ulemper ved glasflaske
fordel
1. Glasflasken har god stabilitet og barriereegenskaber, er giftfri og smagløs, er ikke let at reagere med hudplejeprodukter og er ikke let at forringe.2. Glasflaskens gennemsigtighed er god, og indholdet er tydeligt synligt."Skønhed+effekten" formidler en følelse på højt niveau til forbrugerne.3. Glasflasken har god stivhed, er ikke let at deformere og er tungere.Forbrugerne har mere vægt i hænderne og føler mere materiale.4. Glasflaske har god temperaturtolerance, som kan steriliseres ved høj temperatur eller opbevares ved lav temperatur;Glasflaske er mere praktisk og grundig end plastflaske til desinfektion.5. Glasflasken kan genbruges og genbruges og forurener ikke miljøet.

mangel
1. Glasflasken er skrøbelig, let at knække og svær at opbevare og transportere.2. Glasflasker er tunge og dyre at transportere, især til e-handel ekspreslevering.3. Forarbejdning af glasflasker bruger meget energi og forurener miljøet.4. Sammenlignet med plastikflasker har glasflasker dårlig udskrivning.5. Sammenlignet med plastflasker har glasflasker høje omkostninger, høje formåbningsomkostninger og stor ordremængde.


Indlægstid: 23. november 2022